Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Καθαρίστριες: Υπόδειγμα για διεκδικήσεις

Καθαρίστριες, οι αγωνίστριες γιά λογαριασμό μας...
Ξεκίνησαν τέσσερις πέντε πριν ένα χρόνο, έφτασαν τις πεντακόσιες σήμερα και ξεφτυλίζουν κυριολεκτικά και συνεχώς τους πολιτικάντιδες-αγύρτες-υποτακτικούς των υπουργείων κερδίζοντας δικαστικές υποθέσεις για την επιστροφή τους στην εργασία τους. Οι δικαστικές αποφάσεις εγράφησαν στα παλαιότερα των υποδημάτων των υπουργών, η αρχή του διαχωρισμού και της ανεξαρτησίας των εξουσιών που είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας, συνεχώς ποδοπατιέται και η ζωή συνεχίζεται...
Εν τω μεταξύ, οι καθαρίστριες συνεχίζουν ακλόνητες τον δίκαιο αγώνα τους και η κοινωνία δείχνει μάλλον ότι αρχίζει να παίρνει μυρωδιά ότι κάτι παίζεται. 
Σήμερα στο Σύνταγμα, χιλιάδες λαού προσήλθε στο προσκλητήριο-συναυλία που διοργάνωσε το Κόκκινο και η αγαπημένη Χαρούλα Αλεξίου τίμησε με την παρουσία της τις Αγωνίστριες και τον κόσμο που προσήλθε.
Για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....






Η πρωτοβουλία του 105,5 "Στο Κόκκινο" για συλλογή φαρμάκων με προοροσμό την Γάζα που στενάζει αυτή την ώρα, είχε τεράστια επιτυχία !  Δεκάδες, εκατοντάδες σακούλες με φάρμακα κάθε είδους, συγκεντρώθηκαν φανερώνοντας την ευαισθησία των πολιτών στα δεινά των πολύπαθων Παλαιστινίων σε πλήρη αντίθεση με τους "άρχοντες " των πόλεων Αθήνας και Θεσσαλονίκης Καμίνη και Μπουτάρη που αντιτάχθηκαν στο να βγει ψήφισμα αλληλεγγύης στους Παλαιστινίους της Γάζας.... Ντροπή τους !






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου