Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Βροντερό. Το χωριό στην άκρη της Ελλάδας.
Οι ντόπιοι μας καλοδέχτηκαν και με υπερηφάνια μας είπαν να πάμε να επισκευτούμε το σπήλαιο του Κόκκαλη. Πρόκειται γιά τον γιατρό Πέτρο Κόκκαλη το στέλεχος της Κυβέρνησης του Βουνού στην εποχή του ανταρτοπόλεμου ο οποίος απ' ότι μας είπαν, χρησιμοποιούσε το σπήλαιο σαν χειρουργείο γιά τους τραυματίες αντάρτες !
Ρώτησα πως μπορώ να πάω και με μιά φωνή μου έδειξαν το δρόμο και μου είπαν ότι θα το έβρισκα εύκολα... Ξεκίνησα λοιπόν αλλά δεν έφτασα ποτέ διότι δυστυχώς ο δρόμος ήταν μόνο γιά 4Χ4, αυτά του Camel Trophy !
Μιά άλλη φορά ίσως,,,

3 σχόλια:

  1. Καλέ όλη μέρα στην "σπηλιά" του Κόκκαλη δεν βρίσκεσαι? Αυτό λαχτάρισες και σύ πιά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε Μιχάλη...! Καλορίζικο, πολύ χαίρομαι που έφτιαξες κι εσύ το χώρο σου (παρεμπιπτόντως, σήμερα τον ανακάλυψα από την παραπομπή του Παύλου.

    Μέχρις στιγμής άψογος! Η αισθητική του blog πολύ καλή και οι φωτογραφίες και τα κείμενα νοικοκυρεμένα και όμορφα.

    Κατέγραψες πολύ καλά τον τόπο μου, έτσι όπως τον αντικρίζω κάθε μέρα. Κρίμα που δεν βρεθήκαμε (μου έτυχαν μεγάλες αναποδιές εκείνο το διάστημα...)

    Θα σε παρακολουθώ με ενδιαφέρον.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργο, σ' ευχαριστώ πολύ.
    Δίνω μεγάλη σημασία στις γνώμες των καλών φίλων όπως εσύ, ο Παύλος αλλά και ο Μήτσος η Τζούλι ο Νίκος...
    Έχουμε πραγματικά σφυριλατηθεί τόσα χρόνια μέσα στο dpgr και γιαυτό το λόγο, αισθάνομαι ευγνωμοσύνη προς όλα τα μέλη, άσχετα από τις επιμέρους εξελίξεις. Το σημαντικότερο είναι πως πίσω από κάθε ψευδώνυμο, υπάρχει μιά προσωπικότητα, ένας άνθρωπος με παρόμοιες ή όχι ανησυχίες αλλά πάντως με ανησυχίες.
    Ένα blog, δεν υποκαθιστά ένα φωτογραφικό site και γι' αυτό εύχομαι, κάποια στιγμή το dpgr να υπερβεί τον σημερινό του εαυτό και να γίνει όπως ήταν κάποτε, πλούσιο σε ιδέες, ανοιχτό σε απόψεις, χωρίς λαικισμούς και μετριότητες στό όνομα του όποιου πλήθους μελών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή