Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Ποσειδών Α.Ο Νέου Ψυχικού. Δυνατά το 2012.

 Κόψαμε την πίτα μας γιά το 2012 και με την ευκαιρία αυτή, βρεθήκαμε και μιλήσαμε γιά τον Σύλλογο που αγαπάμε και υπηρετούμε, με όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.
 Πάμε πολύ καλά σε αγωνιστικό επίπεδο και υποστηρίζουμε με επιτυχία το καλό όνομα που έχτισε ο Σύλλογος εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Η Ανδρική μας ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατηγορίας της και εκτός απροόπτου εκεί θα μείνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η άνοδος στην Β' ΕΣΚΑ είναι γεγονός και νέες προκλήσεις μας περιμένουν.
Οι Ακαδημίες, το Παιδικό, το Εφηβικό, συνεχίζουν δυνατά και όπου συμμετέχουν, εντυπωσιάζουν. Είναι τα παιδιά που όταν φτάσει η στιγμή, θα στελεχώσουν την Ανδρική Ομάδα ώστε να μην γίνει ποτέ ομάδα "μισθοφόρων" και "παραγόντων".
Ίσως το παραπάνω να είναι η αθέατη δύναμη που σπρώχνει τον Ποσειδώνα και τον κρατά σε υψηλό επίπεδο από όποια πλευρά και αν το δει κανείς.
Το Κολυμβητικό μας θα επεκταθεί και θα δημιουργηθεί τμήμα πόλο με την ευγενική βοήθεια έμπειρων πρωταθλητών. Η Ακαδημία της Κολύμβησης προσφέρει υψηλής ποιότητας εκμάθηση με πολύ χαμηλό αντίτιμο.
Ο εθελοντισμός είναι αυτό που κρατάει τον Ποσειδώνα όρθιο και αυτόνομο και είναι πάντα ευπρόσδεκτοι όσοι και όσες έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο. Ελάτε να κρατήσουμε τη γειτονιά μας ζωντανή με τα παιδιά μας πάντα  πρωταγωνιστές !
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου