Κυριακή, 6 Ιουνίου 2010

Ραγδαίες εξελίξεις στον Συνασπισμό.


Φαίνεται πως έφτασε το τέλος της συμβίωσης των τάσεων που απαρτίζουν τον Συνασπισμό.
Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας, δείχνει μέχρι τώρα να μην είναι σε θέση να εκφράσει ενωτικό λόγο μεταξύ της Ανανεωτικής πτέρυγας και του Αριστερού Ρεύματος, τις τάσεις που αποτελούν τον Συνασπισμό.
Ο πολιτικός λόγος και οι απόψεις της Ανανεωτικής πτέρυγας του Συνασπισμού, ελάχιστη σχέση έχουν με τις απόψεις  του άλλου ετέρου, του ΣΥΡΙΖΑ και με δεδομένη τη βούληση του Τσίπρα, να συνεχίζει να υποστηρίζει μία ετερόκλητη συμμαχία, είναι πολύ πιθανό στο άμεσο μέλλον, να ζήσουμε ακόμη ένα διχασμό της πολύπαθης Δημοκρατικής Αριστεράς.
Η πιθανότητα να υπάρξουν προσεγγίσεις των διαφόρων τάσεων μέσα στο 6ο Συνέδριο και να βρεθεί κάποια λύση,  δείχνει να έχει εξανεμιστεί.
Η απόφαση γιά νέα πορεία της Ανανεωτικής πτέρυγας, ελήφθη ήδη σε συνδιάσκεψη των στελεχών της χθές το πρωί σε ξενοδοχείο της Αθήνας.
Κατά τα άλλα η ΑΥΓΗ, ομιλεί περί της "Νέας αφετηρίας του ΣΥΡΙΖΑ", με φόντο τον Φώτη Κουβέλη, τον κυριότερο εκφραστή της νέας κίνησης !!!
Ποιός αλήθεια σκέφτηκε να κολλήσει την εφημερίδα στο βήμα των ομιλητών;
Δεν μπορώ να πω... βγήκε καλή φωτογραφία !  Ιστορική !!!

2 σχόλια:

 1. Το θεμα δεν ειναι οι ραγδαιες εξελιξεις στον συνασπισμο ουτε οι ταχειες εξελιξεις σ ολα τα κομματα γενικως,το θεμα πρεπει να ειναι η δικια μας...αναμονη!

  http://www.youtube.com/watch?v=d7nNtOoDgZc&feature=related

  Junior

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εσύ πάντως Junior, εμβαθύνεις στις σοφίες του Γεωργίου, όσο αναμένεις...
  Δε λεω... είναι κι' αυτός ένας τρόπος :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή