Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Καλή πορεία φίλε Νίκο !

   Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη όταν είδα μέσα στο dpgr ένα σύνδεσμο που με παράπεμψε στο ολοκαίνουργιο Ιστολόγιο του φίλου Νίκου Ξεντέ.
Είμαι σίγουρος ότι ο Νίκος, έχει να μας πει πολλά και ενδιαφέροντα σε συνδιασμό με τις φωτογραφίες του που ήταν άλλωστε η αφορμή να συναντηθούμε στο dpgr.

2 σχόλια:

  1. Μιχάλη, σ'ευχαριστώ θερμά για την παρουσίαση και την παραπομπή στο ιστολόγιό σου.

    Η αλήθεια είναι ότι το είχα φτιάξει από τον Γενάρη. Μετά όμως διαπίστωσα ότι έπρεπε να το γεμίζω κι όλας. Ε, εκεί ξέμεινα. Μέχρι που ζήλεψα από τα δικά σας και είπα να το ενεργοποιήσω ξανά. Να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι αλήθεια και το νοιώθω κάποιες φορές και γω ότι, φτιάχνοντας ένα ιστολόγιο, αισθάνεσαι να γεννιέται μέσα σου μία "υποχρέωση" προς τους αναγνώστες σου.
    Αυτό από μία πλευρά, μπορεί να είναι και είναι πολύ δημιουργικό και σε βάζει κυριολεκτικά στην πρίζα ! Υπάρχει όμως περίπτωση να σε φορτώσει με άγχος και αγωνία και τότε παύει να έχει όλα τα καλά του χαρακτηριστικά και γίνεται δυνάστης. Αποφάσισα λοιπόν να το βλέπω πάντα χαλαρά και να του δίνω όση ενέργεια μπορώ κάθε φορά, χωρίς να με καπελώνει.
    Ανήκουμε σε μία γενιά που πάντα συζητούσε, προβληματιζόταν και ενδιαφερόταν γιά τη διάδοση των ιδεών και αποδεικνύεται καθημερινά ότι βρήκαμε τον καλύτερο τρόπο !
    Όρτσα στον καιρό λοιπόν και όπου μας βγάλει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή