Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Έχασε η Βενετιά βελόνι !

Ο Βουλγαράκης έκανε δηλώσεις και ήταν θυμωμένος !
Δεν θα βάλει λέει υποψηφιότητα στις εκλογές !
Το πόσο λυπήθηκα, δεν λέγεται !
Κρίμα το παλικάρι.... Το φάγανε με τη γλώσσα τους.
Διότι αυτός και νόμιμος ήταν και ηθικός !

3 σχόλια:

  1. Και τώρα, τι θα κάνουμε εμείς χωρίς τον Ντοράκη; Τι θα κάνει η χώρα χωρίς τον ΟΥΚά υπουργό; Μπουχουχου!!!! Λίγο αυτά, λίγο η ανυπόφορη υγρασία, δεν υποφέρεται η κατάσταση.

    Τα περί Ντοράκη και ΟΥΚά τα ξέρετε (επειδή έχουμε και πιτσιρικάδες στην παρέα) ή να σας τα εξηγήσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μας τα εξηγήσεις !
    Να διαχαίεται η γνώση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας διαχυθεί, λοιπόν, η γνώση... :-)

    Γεώργιος Βουλγαράκης, μέρος 1ον: ο Ντοράκης

    Ο κος Βουλγαράκης, λοιπόν, κατά τα νεανικά του χρόνια - τότε που σπουδάζαμε κι εμείς Μιχάλη, υπήρξε μέλος της νεολαίας της Ν.Δ., της ΟΝΝΕΔ. Τα χρόνια της μεταπολίτευσης η ΟΝΝΕΔ, απαξιωμένη ηθικά και ιδεολογικά, βασιζόταν κυρίως στους γόνους των δεξιών τζακιών και στο ρουσφέτι. Περιελάμβανε δε δυο κατηγορίες νέων, τους μπούληδες και τους δυναμικούς (χωρίς να αποκλείονται και οι οσμώσεις). Οι δεύτεροι, βασισμένοι στα προδικτατορικά πρότυπα της παράταξης ΕΚΟΦ και ΚΑΡΦΙΤΣΑ, συγκρότησαν τους Κενταύρους και τους Rangers, υπό τους κους Μανωλάκο και Β. Μιχαλολιάκο. Ιδεολογικά τους όπλα τα φουσκωτά μπράτσα, οι σιδερολοστοί και οι σανίδες με καρφιά. Λέγεται μάλιστα ότι στους συγκεκριμένους νέους στήριξε την αρχή της πολιτικής του σταδιοδρομίας και ο σημερινός υπουργός πολιτισμού κος Αντώνης Σαμαράς. Υπάρχουν φήμες ότι και ο κος Βουλγαράκης ανήκε σ' αυτές, όμως δεν έχω στοιχεία.
    Οι ομάδες αυτές βρίσκονται στην κορυφή της δόξας τους την περίοδο '81-'85, όταν στην ηγεσία της ΝΔ βρισκόταν ο γεφυροποιός Ευάγγελος Αβέρωφ και η λύσσα από το - μετά από δεκαετίες - χάσιμο της εξουσίας μεγάλη. Τότε που πρόεδροι - διορισμένοι από τον κο Αβέρωφ, της ΟΝΝΕΔ ήταν οι κοι Βασ. Μιχαλολιάκος ('82-'84) και Βαγγ. Μεϊμαράκης ('84-'87).
    Μετά την ανάληψη της προεδρίας της ΝΔ από τον Κων. Μητσοτάκη το '85, καταβλήθηκε προσπάθεια να σκεπαστούν τα ακροδεξιά στοιχεία στο κόμμα - που τρόμαζαν τον μέσο ψηφοφόρο - και να στελεχωθεί ο κομματικός μηχανισμός με άτομα πιστά στην νέα ηγεσία. Την υπόθεση της νεολαίας ανέλαβε η Ντόρα. Τότε αρχίζει και η τούρμπο ανέλιξη του κου Βουλγαράκη. Μέλος της ΚΕ της ΝΔ το '85, αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ το '86, πρόεδρος - ο πρώτος εκλεγμένος - το '87 μέχρι το '89. Για την στήριξή του στις πλάτες της Ντόρας (αφού άλλα, πραγματικά, ερείσματα στον χώρο δεν είχε)ονομάστηκε από τους, τότε, συνΟΝΝΕΔίτες του "Ντοράκης".

    Μην χάσετε την συνέχεια: ο Βουλγαράκης βατραχάνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή